In actie voor Mikael (11)

'Mikael blijft hier'. Guy, Big Friend van Mikael, heeft samen met zijn familie een petitie gestart om ervoor te zorgen dat Mikael een verblijfsvergunning krijgt. Hij is 11 jaar geleden hier geboren en het wordt tijd dat er een einde komt aan alle onzekerheid. Help door de petitie te ondertekenen. 

Lees verder

Partner Kinderpostzegels bestaat 100 jaar

Onze partner Kinderpostzegels bestaat 100 jaar. Een fantastische mijlpaal voor een organisatie die zich hard inzet voor kinderen die worstelen met bijvoorbeeld armoede, eenzaamheid en problemen thuis.

Lees verder

Big Friends in de prijzen Stimuleringsprijs KF Hein Fonds

De K.F. Hein Stimuleringsprijs wordt om het jaar uitgereikt door de Commissie K.F. Hein Fonds Studie en Individuele Noden aan organisaties met vernieuwende, sociaal-maatschappelijke ideeën die de positie van kwetsbare groepen in de regio Utrecht verbeteren. Big Friends viel deze keer in de prijzen. 

Lees verder

Big Friends nieuwe naam mentorprogramma

Vanaf 12 februari is Big Friends de nieuwe naam van het mentorprogramma voor kinderen die opgroeien in minima gezinnen. We nemen daarmee afscheid van onze oude naam Big Brothers Big Sisters. Vanuit het idee dat vrienden kunnen het verschil maken in het leven, hopen we de komende jaren nog meer impact te kunnen maken voor kinderen en jongeren.

Lees verder

Drie Amsterdamse matches in het Parool

Een mooi artikel in het Parool over ons mentorprogramma! Drie fijne matches in Amsterdam werden geïnterviewd over hun contact en hoe verrijkend het voor hen beide is.

Lees verder

Kansen voor Kinderen Oranje Fonds

Er ontstaat een groeiende kloof tussen mensen als het gaat om sociale, culturele en economische ongelijkheid in Nederland. Het Oranje Fonds ondersteunt initiatieven die een einde maken aan de kansenongelijkheid in de wijken in de provincie Utrecht.

Lees verder

Vrijwilligerstrofee Utrecht - Brons!

Samen met Little Malek nam Projectcoördinator Fleur de 3e prijs in ontvangst. De jury is onder de indruk van de methodiek, de grondige manier waarop we vrijwilligers screenen en opleiden. Wat zijn we trots!

Lees verder